<
In de wandelgangen
Engelsen mogen steeds meer hopen op Matthijs de Ligt
Donderdag, 23 mei 2019 om 12:00

Liverpool staat open voor een verkoop van Xherdan Shaqiri. De Engelse topclub neemt echter geen genoegen met een habbekrats voor de aanvaller, die tot medio 2023 vastligt. (Goal)

Tottenham Hotspur heeft zich gemeld bij Leeds United. De club uit Londen aast op de jonge buitenspeler Jack Clarke, die wordt getaxeerd op circa twaalf miljoen euro. (Daily Mail)

Mino Raiola verlangt meer salaris en een hogere commissie bij een transfer van Matthijs de Ligt naar Barcelona. Manchester United mag daarom hopen op de komst van Ajax-verdediger, aangezien de Engelse club wel aan de eisen zou voldoen. (Catalunya Radio)

Marko Grujic staat op de radar van Werder Bremen. De middenvelder, die werd gehuurd door Hertha BSC, ligt nog tot medio 2023 vast bij Liverpool. (Diverse Duitse media)

Sai van Wermeskerken is in onderhandeling met FC Emmen. De vleugelverdediger van SC Cambuur kan door een clausule in zijn contract transfervrij de overstap maken. (Dagblad van het Noorden)

NEC gaat niet verder met Marco van Duin. Het aflopende contract van de doelman, die door de aanwezigheid van Mattijs Branderhorst de tweede keus was, wordt niet verlengd. (Omroep Gelderland)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties