<
In de wandelgangen
Verschil van negen miljoen in Dzeko-gesprekken
Zondag, 16 juni 2019 om 21:00

Real Madrid blijft op zoek naar nieuwe aanwinsten. De Koninklijke heeft zijn oog laten vallen op linksback Jefferson Nascimento van Sporting Portugal. (A Bola)

Neal Maupay, spits van Brentford, verkast mogelijk naar Spanje. De entourage van de spits gaat snel om de tafel met het geïnteresseerde Sevilla. (L'Équipe)

De gesprekken tussen AS Roma en Internazionale over een transfer van Edin Dzeko zitten in een impasse. Roma wil 22 miljoen euro ontvangen, terwijl Inter voorlopig niet verder gaat dan 13 miljoen euro. (La Gazzetta dello Sport)

AC Milan lijkt verder te moeten kijken voor een nieuwe middenvelder. Arsenal weigert om Lucas Torreira te laten gaan, ondanks dat Milan hem graag had geruild voor Franck Kessié. (Sky Italia)

Stéphane Mbia van het Chinese Wuhan Zall lijkt terug te keren naar Europa. De middenvelder wil dichterbij zijn familie zijn en staat in contact met Espanyol, Getafe en Besiktas. (L'Équipe)

Jean Seri heeft zich in de kijker gespeeld bij de Italiaanse top. De middenvelder van Fulham wordt gevolgd door zowel Internazionale, Napoli als AC Milan. (Diverse Italiaanse media)

Poll
Is 22 miljoen euro een reële transfersom voor Edin Dzeko?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties