<
In de wandelgangen
Thomas Müller zegt 'nee' tegen astronomisch jaarloon
Maandag, 17 juni 2019 om 00:30

Dorukhan Toköz heeft de interesse gewekt van Liverpool. De middenvelder van Besiktas heeft the Reds overtuigd met een sterk optreden tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd van Turkije tegen Frankrijk. (Fotomaç)

De toekomst van Callum Hudson-Odoi is verweven met die van Frank Lampard. Als de oefenmeester overkomt van Derby County, wil het talent graag onder hem werken bij Chelsea en een nieuw contract ondertekenen. (Daily Mail)

Thomas Müller heeft een aanbieding uit China gekregen en kan jaarlijks 25 miljoen euro gaan verdienen. De aanvaller van Bayern München ziet een transfer naar het Aziatische land echter niet zitten. (Kicker)

Bayern München wil in navolging van Lucas Hernández ook Rodri losweken bij Atlético Madrid. De kampioen van de Bundesliga overweegt om te voldoen aan de transferclausule van zeventig miljoen euro. (Kicker)

Leroy Sané wil met Josep Guardiola om de tafel om over zijn toekomst te praten. Sané wil weten of de trainer vindt dat hij een nieuw contract moet tekenen bij Manchester City of naar Bayern München moet gaan. (Kicker)

SC Freiburg is de favoriet voor de handtekening van Woo-Yeong Jeong. Bayern München is echter alleen bereid om het talent te laten vertrekken als een terugkoopclausule wordt bedongen. (Kicker)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties