<
In de wandelgangen
Éver Banega staat voor spectaculaire transfer
Maandag, 17 juni 2019 om 21:00

West Ham United heeft een eerste bod van Manchester United op Issa Diop van tafel geveegd. De Franse verdediger wil zelf graag de overstap naar Manchester maken, maar the Hammers zijn niet van plan mee te werken. (TF1)

Napoli heeft een bod van 85 miljoen euro van Paris Saint-Germain op Kalidou Koulibaly naar de prullenbak verwezen. I Partenopei wensen minimaal 120 miljoen te ontvangen voor de Senegalese verdediger. (Le10Sport)

Éver Banega staat voor een overstap naar Galatasaray. De Turkse topclub gaat vijf miljoen euro betalen aan Sevilla om de middenvelder in te lijven. (Fotomac)

Kristyan Dimitrov vervolgt zijn loopbaan mogelijk in de Eredivisie. De Bulgaarse verdediger van Botev Plovdiv, de nieuwe club van Zeljko Petrovic, wordt begeerd door een 'onbekende Nederlandse club', naar verluidt FC Utrecht of ADO Den Haag. (Topsport)

Liverpool overweegt een bod op Timo Baumgartl, al jaren een vaste waarde in de verdediging van VfB Stuttgart. Een en ander hangt af van Dejan Lovren, die zijn basisplaats op Anfield is kwijtgeraakt en the Reds wellicht spoedig verlaat. (Liverpool Echo)

Andrea Petagna is op de radar van Leicester City verschenen. De aanvaller, door Atalanta afgelopen seizoen uitgeleend aan SPAL, wordt ook gevolgd door Lazio en Torino. (Diverse Italiaanse media)

Poll
Zou Éver Banega een versterking zijn voor Galatasaray?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties