Update: 'Transfer Vilhena ketst af ondanks persoonlijk akkoord'
Dinsdag, 18 juni 2019 om 16:44

Tonny Vilhena heeft voldoende transfermogelijkheden. De middenvelder van Feyenoord, die aast op een volgende stap in zijn carrière, verkast mogelijk naar Rusland, aangezien daar verschillende clubs interesse hebben in de Oranje-international. Naar verluidt hebben Spartak Moskou en Krasnodar FK belangstelling voor de 24-jarige middenvelder.

Jaap Stam, de nieuwe trainer van Feyenoord, zou een poging hebben ondernomen om Vilhena te overtuigen in Rotterdam actief te blijven. Vilhena heeft echter zijn zinnen gezet op een vertrek naar het buitenland. Vilhena kan bij Spartak Moskou en Krasnodar zijn loopbaan vervolgen, waarbij laatstgenoemde club de middenvelder anderhalf miljoen euro per seizoen zou aanbieden.

Naast de Russische clubs zou volgens Bombardir ook West Bromwich Albion belangstelling hebben voor Vilhena, die nog tot volgend jaar zomer vastligt in De Kuip. Vilhena heeft tot op heden 258 wedstrijden voor de Rotterdamse club gespeeld, met 41 doelpunten en 29 assists als resultaat. RTV Rijnmond meldde eerder al dat Vilhena ook bij Real Betis op de radar staat.

"Betis is nadrukkelijk geïnteresseerd. Daar zou hij nu kunnen tekenen", aldus journalist Sinclair Bischop, die ook Bayer Leverkusen als optie noemde. "Leverkusen was in de winter al concreet, die club schijnt ook weer belangstelling te hebben. Die zijn iets minder concreet dan Betis. Hij heeft de clubs voor het uitkiezen. Dat hij dus gaat is wel zeker."

Update 18 juni 15.41 uur - Algemeen Dagblad bevestigt interesse in Tonny Vilhena
Krasnodar FK gaat inderdaad werk maken van de komst van Tonny Vilhena, zo verzekert het Algemeen Dagblad dinsdagmaandag . Diverse media in Rusland stelden dat de club interesse had in de middenvelder van Feyenoord en dit wordt nu bevestigd door de Nederlandse krant. Naar verluidt kan de international volgens afspraak voor een niet al te hoge transfersom Rotterdam verlaten.

Update 18 juni 16.44 uur - 'Transfer Vilhena ketst af ondanks persoonlijk akkoord'
Tonny Vilhena ziet een transfer naar FK Krasnodar in het water vallen. Volgens RTV Rijnmond had de middenvelder een persoonlijk akkoord, maar slaagden Feyenoord en de Russische club er niet in om het eens te worden over de transfersom. De onderhandelingen over de Oranje-international zijn intussen gestopt. De regionale omroep schrijft dat het er nu naar uitziet dat Vilhena komend seizoen bij Feyenoord blijft en daarna transfervrij vertrekt.

 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Tonny Vilhena

Poll
Verwacht jij dat Tonny Vilhena deze zomer vertrekt bij Feyenoord?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties