Gerbrands geeft heldere update na vraag over mogelijke transfer naar Ajax
Dinsdag, 18 juni 2019 om 14:16

Steven Bergwijn werd medio mei hevig gelinkt aan Ajax. Volgens De Telegraaf zouden de Amsterdammers vol gaan voor de aanvaller van PSV. Directeur voetbalzaken Marc Overmars erkende even later dat Bergwijn inderdaad op de radar van Ajax staat. PSV heeft echter nog geen aanbieding ontvangen inzake de Oranje-international.

Vooralsnog heeft geen enkele club zich gemeld bij de Eindhovenaren om een eventuele overgang van Bergwijn te bespreken, zo geeft Toon Gerbrands aan. "Er heeft zich niemand gemeld voor Bergwijn, dus hoef ik er niet over na te denken", aldus de algemeen directeur dinsdag op de vraag van FOX Sports over een eventuele transfer naar Ajax.

Bergwijn, die tot 2011 actief was in de jeugdopleiding van de Amsterdammers, kwam na het verhaal van De Telegraaf met een korte reactie. "Ik wil het graag bij de feiten houden en die zijn heel simpel: ik ben gelukkig bij PSV en ben door geen enkele club concreet benaderd." Technisch manager John de Jong was destijds kraakhelder over een mogelijke transfer naar Ajax.

"Wij verkopen Steven Bergwijn niet aan Ajax. Onze beste spelers gaan wij niet aan onze concurrent verkopen. Het heeft geen zin om nu allerlei hypotheses te gaan bespreken over bedragen van veertig, vijftig of zestig miljoen euro of meer. Het is gewoon niet aan de orde", aldus de sportbestuurder. Bergwijn ligt nog tot medio 2022 vast in Eindhoven.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
PSV

Poll
Verwacht jij dat Steven Bergwijn deze zomer vertrekt bij PSV?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties