'In dat contract zit een terugkoopclausule, dus Ajax zou me terug kunnen halen'
Dinsdag, 18 juni 2019 om 23:41

Kaj Sierhuis werd begin dit jaar door Ajax verhuurd aan FC Groningen en speelt ook aankomend seizoen nog voor de Trots van het Noorden. Als de Groningers enthousiast zijn over de prestaties van de 21-jarige spits kunnen zij hem bovendien definitief inlijven, al blijft de kans dat hij dan weer terugkeert naar Amsterdam bestaan.

"Groningen heeft mij toen voor anderhalf jaar gehuurd en zij hebben ook een optie tot koop bedongen", legt Sierhuis uit in gesprek met FOX Sports. "In dat contract zit dan ook weer een terugkoopclausule voor Ajax. Mocht ik het bij Groningen zo goed doen, dan zou Ajax me weer terug kunnen halen."

Sierhuis kwam in een half seizoen tijd tot drie doelpunten in zeventien Eredivisie-wedstrijden namens FC Groningen. In de play-offs om Europees voetbal was hij bovendien trefzeker tegen Vitesse en Sierhuis kijkt met tevredenheid terug op zijn verrichtingen tot nu toe: "We hebben het heel goed gedaan met het team, met daarin ook een mooie rol voor mezelf. Tot nu toe is de huurperiode dus wel geslaagd. Ik heb het erg naar mijn zin en ik ben blij dat ik veel minuten kan maken in de Eredivisie."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
FC Groningen
 
Ajax
 
Kaj Sierhuis

Poll
Denk jij dat Kaj Sierhuis nog wedstrijden voor Ajax zal gaan spelen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties