Willem II maakt op creatieve wijze melding van akkoord met Ajax
Woensdag, 19 juni 2019 om 17:02

Ajax en Willem II zijn tot een akkoord gekomen over de transfer van Ché Nunnely, zo melden beide clubs woensdag via de officiële kanalen. De twintigjarige vleugelaanvaller werd door Willem II voorgesteld middels een video, waarin zijn nieuwe werkgever hem gaat volgen op Instagram. Nunnely, die op jonge leeftijd in de jeugdopleiding van Ajax terechtkwam, stond voor zijn laatste contractjaar in de Johan Cruijff ArenA en heeft nu voor drie jaar getekend in Tilburg.

Nunnely zette in 2012 zijn eerste stappen in de Ajax-opleiding. Vijf jaar later, op 13 januari 2017, maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal tijdens de uitwedstrijd van Jong Ajax tegen FC Emmen. De jeugdinternational kwam uiteindelijk tot 10 doelpunten in 42 optredens namens het beloftenelftal van Ajax, waarmee de buitenspeler in het seizoen 2017/18 het kampioenschap van de Keuken Kampioen Divisie veroverde.

Meer: Ché Nunnely wint van ‘Ajax-maatje’: ‘Deze keer was ik sneller’ | Willem II stunt en droogt machteloos Ajax af in Amsterdam

Nunnely, die ook in de jeugdopleiding van FC Utrecht en Almere City FC actief was, is blij met zijn transfer richting de Tricolores. "Voor mij is de overstap naar Willem II een mooie kans om speelminuten te maken in de eredivisie. Ik kijk er naar uit om mezelf te laten zien in Tilburg." "Ché stond al een tijdje op onze radar", reageert technisch directeur Joris Mathijsen. "Hij is een snelle buitenspeler die naast rechts ook links uit de voeten kan. We zijn blij dat Ché voor ons heeft gekozen."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Willem II
 
Ajax
 
Che Nunnely

Poll
Een goede aanwinst voor Willem II?
Dat denk ik wel
Dat denk ik niet
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties