Frenkie de Jong verbaast Barcelona en meldt zich op trainingscomplex
Zondag, 14 juli 2019 om 15:44

Frenkie de Jong heeft zich van zijn goede kant laten zien. Mundo Deportivo schrijft dat de middenvelder zondag al op het trainingscomplex van Barcelona was, ook al hoefde hij zich eigenlijk pas maandag voor het eerst te melden. Veertien spelers van de A-selectie ondergingen zondag de gebruikelijke medische onderzoeken.

De Jong hoeft zich niet meer medisch te laten keuren in aanloop naar de voorbereiding op komend seizoen, daar deze onderzoeken al eerder deze maand vlak voor de ondertekening van zijn contract plaatsvonden. De van Ajax overgekomen middenvelder maakte zondag kennis met zijn nieuwe ploeggenoten, trainer Ernesto Valverde en de rest van de technische staf. Catalunya Ràdio meldt dat iedereen verbaasd was over de aanwezigheid van De Jong, die verzekerde dat hij zich niet had vergist van dag.

Veertien spelers die niet aan de Copa América hadden deelgenomen moesten zich zondag melden. Ook Antoine Griezmann was van de partij. De aanvaller zal in de avonduren zijn handtekening onder een contract voor vijf seizoenen zetten en daarna aan de media worden voorgesteld. Het is de verwachting dat een woordvoerder van Barcelona dan ook zal reageren op de aantijgingen van Atlético Madrid over de transfersom.

Barcelona reist later deze maand af naar Japan, waar op 23 en 27 juli oefenduels met Chelsea en het Vissel Kobe van Andrés Iniesta op het programma staan. Tijdens een tournee door de Verenigde Staten zullen Arsenal en Napoli de tegenstanders zijn. Op 16 augustus staat het team van Valverde op de eerste speeldag van LaLiga tegenover Athletic Club, in Bilbao.

 
Meer video's
 
LaLiga
 
Barcelona
 
Andrés Iniesta
 
Frenkie de Jong
 
Antoine Griezmann

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties