Update: Toekomst van De Graafschap-smaakmaker ligt in Saudi-Arabië
Donderdag, 22 augustus 2019 om 19:36

Youssef El Jebli lijkt De Graafschap deze zomer toch nog te gaan verlaten. De middenvelder wordt al langer in verband gebracht met een vertrek uit de Achterhoek en de Superboeren laten woensdagochtend via de officiële kanalen weten dat El Jebli vandaag niet mee zal trainen.

De 26-jarige spelmaker heeft toestemming gekregen om met een andere club te praten: "Er is bij diverse clubs in binnen- en buitenland concrete interesse voor Youssef. Het kan nu snel gaan, het zou zo maar kunnen dat hij vrijdag niet bij de wedstrijdselectie zit", legt manager voetbalzaken Peter Hofstede uit. De Graafschap neemt het vrijdagavond op tegen FC Volendam.

"Wij hebben er alles aan gedaan om Youssef te behouden voor De Graafschap, er lag een sterk verbeterde en meerjarige aanbieding voor hem klaar. Voor een club als De Graafschap was dit echt het maximale. Een eventueel vertrek betreuren wij, maar dit zijn de wetten in de voetballerij. Er rest ons nu niets anders dan af te wachten hoe de situatie zich gaat ontwikkelen", sluit Hofstede af.

El Jebli speelde de afgelopen vier jaar voor De Graafschap, dat hem oppikte bij de amateurs van FC Lienden. De middenvelder speelde kwam in totaal tot 143 wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 27 doelpunten. Tien van die goals maakte hij afgelopen seizoen in de Eredivisie, maar dat bleek uiteindelijk niet genoeg om zijn ploeg te behoeden voor degradatie.

Update donderdag 22 augustus 19.36 uur - Toekomst van De Graafschap-smaakmaker ligt in Saudi-Arabië
Youssef El Jebli gaat De Graafschap inruilen voor een club uit Saudi-Arabië, zo meldt De Gelderlander Om welke club het gaat, is niet bekend. El Jebli zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt en wordt vermoedelijk na het weekend definitief getransfereerd. De smaakmaker behoort niet tot de selectie voor de competitiewedstrijd tegen FC Volendam van vrijdagavond.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

 
Keuken Kampioen Divisie
 
De Graafschap
 
Youssef El Jebli

Poll
Denk jij dat De Graafschap een vertrek van Youssef El Jebli op weet te vangen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties