Huiberts bevestigt: 'Torino meldde zich op de laatste dag voor Idrissi'
Dinsdag, 3 september 2019 om 17:08

Oussama Idrissi was inderdaad nadrukkelijk in beeld bij Torino, maar een transfer is nooit zo dichtbij geweest als werd gesuggereerd in de Italiaanse media, zo stelt algemeen directeur Max Huiberts van AZ. "Het klopt dat er een club is geweest die zich op de laatste dag gemeld heeft", aldus Huiberts tegenover AZ TV.

De directeur noemt geen clubnaam, maar bevestigt indirect dat het om Torino gaat. "Het is wel bekend welke club dat is." Volgens diverse Italiaanse media bereikte AZ een akkoord met Torino over een transfersom van twaalf miljoen euro, maar Huiberts ontkent dat. "Uiteindelijk heeft het heel even gespeeld en is daar verder geen opvolging aan gekomen. Het was vrij snel duidelijk dat het 'm niet zou gaan worden."

Idrissi wist al vrij snel op deadline day dat hij bij AZ zou blijven. "Oussama heeft mij maandagochtend verteld dat hij de keuze had gemaakt om te blijven. Dat is goed om te horen, want ik denk dat hij belangrijk is voor ons. Hij is goed begonnen aan het seizoen. Wij kunnen Oussama goed gebruiken. Als hij zo doorgaat, zal die stap vroeg of laat echt wel komen."

 
Eredivisie
 
Serie A
 
AZ
 
Torino
 
Oussama Idrissi

Meer nieuws
Meer sportnieuws
10:21
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties