Manchester United deelt na De Gea opnieuw contract uit aan basiskracht
Woensdag, 18 september 2019 om 17:05

Victor Lindelöf blijft de komende jaren verbonden aan Manchester United. The Red Devils maken woensdagmiddag via de officiële kanalen melding van een contractverlenging voor de verdediger, die zijn krabbel heeft gezet onder een tot medio 2024 doorlopende verbintenis. De Zweed lag oorspronkelijk nog tot medio 2021, inclusief een optie voor nog een jaar, vast.

De 25-jarige Lindelöf draagt sinds 2017 de kleuren van Manchester United, dat Benfica twee jaar geleden 35 miljoen euro betaalde voor zijn diensten. De verdediger kwam vooralsnog 74 keer in actie voor de rode club uit Manchester en is dit seizoen een vaste waarde naast mega-aankoop Harry Maguire.

David de Gea tekende eerder deze week een nieuw contract bij Manchester United.

"Manchester United voelde vanaf de eerste dag als thuis. Ik heb de afgelopen twee jaar significante stappen gezet als speler en als mens en ik ben iedereen bij de club dankbaar voor hun hulp en steun. Ik houd ervan om voetbal te spelen en het is nu mijn doel om prijzen te winnen met de club, zodat ik de fans terug kan betalen voor hun ongeëvenaarde steun", reageert hij op zijn nieuwe contract.

"Ik weet dat iedereen bij Manchester United deze visie deelt en ik zal alles geven om de club terug te krijgen waar hij thuishoort. Ik ben nog jong en ik weet dat ik nog beter kan worden." Lindelöf is de tweede basiskracht die deze week zijn handtekening zet onder een nieuw contract, aangezien doelman David de Gea maandag al bijtekende. In de afgelopen maanden tekenden ook onder meer Marcus Rashford, Juan Mata en Anthony Martial nieuwe verbintenissen.

 
Premier League
 
Manchester United
 
Victor Lindelöf-Nilsson
 
David de Gea
 
Juan Mata

Poll
Denk jij dat Victor Lindelöf de komende jaren basisspeler blijft bij Manchester United?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties