'Iedereen zwijgt als je keerzijde van 'fantastisch' Feyenoord-Legioen hoort'
Maandag, 7 oktober 2019 om 20:28

Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis nam zondagavond na afloop van de verloren wedstrijd tegen Fortuna Sittard (4-2) stelling tegen de supporters van Feyenoord, die grove leuzen scandeerden jegens de eigen club. De vleugelspits wordt gesteund door journalist Sjoerd Mossou, die van mening is dat er te weinig kritiek is op het Legioen.

"Bij Feyenoord is het niet 'werken voor je geld', daar wordt er 'werken voor je kankergeld' van gemaakt", constateert Mossou in een podcast van het Algemeen Dagblad. "Ik vond het heel goed dat Steven Berghuis daar over sprak op RTV Rijnmond. Het is makkelijk om Berghuis af te branden, want die speelde hartstikke slecht, maar ik vond het goed dat een speler van Feyenoord daar een keer iets over zegt."

"Het lijkt iets kleins, maar er zijn veel spelers van Feyenoord die doen alsof ze het niet horen", vervolgt de journalist. "Ook veel directieleden van Feyenoord doen of ze het niet horen. 'Er wordt eigenlijk nooit stelling tegen ingenomen. Heel vaak hoor je 'wat hebben we toch een fantastisch Legioen', maar als je de keerzijde hoort, dan zwijgt iedereen. Berghuis sprak zich daarover uit en dat vond ik goed.''

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Feyenoord
 
Steven Berghuis

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties