<
In de wandelgangen
Clausule van 150 miljoen euro biedt Man United hoop
Donderdag, 17 oktober 2019 om 21:30

Leicester City is bereid om ver te gaan om Ben Chilwell aan boord te houden. De verdediger kan een nieuw contract ondertekenen en zal dan met een weekloon van 116 duizend euro een van de bestbetaalde spelers in de selectie worden. (Daily Star)

Francisco Reis Ferreira, beter bekend als Ferro, blijft langer verbonden aan Benfica. De 22-jarige verdediger gaat zijn contract verlengen tot medio 2024 en krijgt een ontsnappingsclausule van 100 miljoen euro. (A Bola)

Saúl Ñíguez is opnieuw op het verlanglijstje van Manchester United verschenen. De middenvelder ligt nog tot medio 2026 vast bij Atlético Madrid, maar beschikt over een ontsnappingsclausule van 150 miljoen euro. (AS)

Peter Bosz geeft toe dat hij met Bayer Leverkusen in gesprek is over het verlengen van zijn aflopende contract. Het langer vastleggen van de Nederlandse trainer heeft echter geen prioriteit voor de Duitse club. (BILD)

Jean-Philippe Mateta gaat FSV Mainz mogelijk een zeer fraaie transfersom opleveren. De jonge aanvaller wordt begeerd door onder meer Tottenham Hotspur en RB Leizpig en moet ongeveer deritg miljoen euro kosten. (BILD)

Lorenzo Insigne heeft onlangs met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola gesproken met de clubleiding van Napoli. De aanvaller ligt nog tot medio 2022 vast in Napels, maar staat in de belangstelling van tal van topclubs. (Sky Italia)

Poll
Denk jij dat Saúl Ñíguez zijn contract bij Atlético Madrid zal uitdienen?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties