<
In de wandelgangen
Arsenal en United willen Zweed van vijftig miljoen
Zaterdag, 14 december 2019 om 10:05

Atalanta-talent Roberto Piccoli heeft zich in de kijker gespeeld bij Manchester City. Ook AC Milan heeft de voorlopige topscorer van de Youth League in het vizier. (Diverse Italiaanse media)

Atlético Madrid is bereid om de vraagprijs van Saúl Níguez te verlagen naar honderd miljoen euro. Manchester United heeft interesse in de Spaanse middenvelder. (The Telegraph)

Manchester United en Arsenal zijn in de race om de handtekening van Dejan Kulusevski. De talentvolle Zweedse buitenspeler van Atalanta, die dit seizoen op huurbasis bij Parma speelt, moet vijftig miljoen euro kosten. (The Sun)

Juan Foyth mag Tottenham Hotspur in januari niet verlaten. Manager José Mourinho wil de Argentijnse verdediger niet kwijt. (Sky Sports)

Eric Garcia staat op het punt een nieuw contract te tekenen bij Manchester City. Het talent is akkoord over een nieuw vijfjarige verbintenis bij de Engelse grootmacht. (The Sun)

Marcos Alonso mag Chelsea in januari verlaten. Atlético Madrid wil hem aantrekken en overweegt de linksback op huurbasis over te nemen. (Daily Mirror)

Meer sportnieuws
10:21
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties