Fellaini wordt 'redder in nood' voor oude club met lening van drie miljoen
Donderdag, 30 april 2020 om 09:33

Standard Luik kreeg onlangs een dreun te verwerken toen bekend werd dat de club voor volgend seizoen geen licentie krijgt van de Belgische bond. Les Rouches zijn inmiddels wel in beroep gegaan tegen dit besluit en hebben goede hoop om met hulp van Marouane Fellaini toch voort te kunnen blijven bestaan.

Voorzitter Bruno Venanzi is sinds de bekendmaking van het nieuws over de licentie koortsachtig op zoek naar geld en heeft volgens Het Nieuwsblad nu hulp gekregen van Fellaini. De middenvelder van Shandon Luneng stelt naar verluidt een lening van drie miljoen euro, tegen een gunstig rentepercentage, ter beschikking.

Fellaini is volgens de berichtgeving tot dit besluit gekomen na een onderhoud met Axel Witsel. De routinier van Borussia Dortmund werd begin dit jaar gepresenteerd als een van de investeerders in een project om het Stade Maurice Dufrasne van Standard uit te breiden.

Fellaini, die eveneens een verleden kent als speler van de club, had er geen oren naar om zelf ook als investeerder in te stappen. Wel heeft hij zich met deze lening nu ontpopt als 'redder in nood'. Standard krijgt op 5 mei meer duidelijkheid over de toekomst als het Belgische Arbitragehof voor Sport zich over de licentiekwestie buigt.

'Van Aanholt krijgt flinke klappen, 'Douglas Costa dropt merkwaardig bommetje'
 
Meer video's
 
Pro League
 
Standard Luik
 
Marouane Fellaini
 
Axel Witsel

Poll
Denk jij dat Standard Luik volgend seizoen 'gewoon' op het hoogste niveau speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
10:21
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties