<
In de wandelgangen
Liverpool kan centrale verdediger transfervrij halen
Vrijdag, 23 oktober 2020 om 09:00

Danny Welbeck kon ook naar Turkije verkassen. De spits, die zich transfervrij aansloot bij Brighton & Hove Albion, kon in de Turkse top, waarschijnlijk bij Fenerbahçe, 150.000 euro per week verdienen. (The Sun)

Lucas Torreira heeft geen enkele intentie om terug te keren naar Arsenal. De middenvelder wil graag zien dat zijn huur naar Atlético Madrid wordt omgezet in een permanente transfer. (Ovación Digital)

Verschillende verdedigers worden gelinkt aan Liverpool nu Virgil van Dijk lange tijd is uitgeschakeld. Ook stopper Ezequiel Garay, transfervrij na zijn vertrek bij Valencia, is een optie voor de Engelse topclub. (Todo Fichajes)

Everton heeft vooralsnog geen besluit genomen over de toekomst van Marcel Brands. In januari gaat de club het gesprek aan met de technisch directeur, die nog een klein jaar vastligt op Goodison Park. (Liverpool Echo)

Derby County gaat mogelijk afscheid nemen van Phillip Cocu als de club vrijdag verliest tegen Nottingham Forest. Spits Wayne Rooney gaat de Nederlandse trainer dan wellicht opvolgen. (Daily Mail)

Javier Hernández weet nog niet te overtuigen bij Los Angeles Galaxy. De Amerikaanse club behoudt echter het vertrouwen in de spits en wil de Mexicaan zeker niet uitlenen aan bijvoorbeeld Chivas. (Goal)

Meer sportnieuws
10:21
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties