Cristiano Ronaldo kan teleurstelling niet verbergen: 'PCR IS BULLSHIT'
Woensdag, 28 oktober 2020 om 14:07

Cristiano Ronaldo is volgens de meest recente test nog steeds besmet met het coronavirus. Hierdoor ontbreekt de Portugese aanvaller woensdagavond bij Juventus in het duel met Barcelona in de groepsfase van de Champions League. Ronaldo is duidelijk niet gelukkig met het hele gebeuren rondom zijn besmetting, zo blijkt uit een post van de 35-jarige spits op Instagram.

"Ik voel me goed en gezond", schrijft Ronaldo woensdag als tekst bij een foto van hemzelf op Instagram. Om daarna uiting te geven aan zijn gevoelens: "PCR IS BULLSHIT." De reacties zijn overigens weer snel verwijderd door Ronaldo. Met deze uitspraak doelt de sterspeler van Juventus evenwel op de pcr-test die dinsdagavond bij hem werd afgenomen. Bij een dergelijke moleculaire test wordt keel- en neusslijm afgenomen en naar een laboratorium verzonden. Hier wordt dan gekeken of het coronavirus nog in het slijm aanwezig is.

Meer: Italiaanse pers looft 'totem' De Ligt: ‘Zoals ze in zijn Amsterdam zeggen...' | Effectieve Ronaldo schiet zich naast Ibrahimovic bij rentree De Ligt

Dit bericht bekijken op Instagram

Felling good and healthy! ????????? Forza Juve! ???? #finoallafine

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Ronaldo verblijft sinds de recente interlandperiode in quarantaine, ondanks de melding van Juventus dat hij niet de symptonen van het coronavirus vertoont. Zonder Ronaldo liet Juventus punten liggen tegen Crotone (1-1) en Hellas Verona (1-1). Tussendoor werd met 2-0 gewonnen van Dinamo Kiev in de eerste wedstrijd in de poulefase van de Champions League. Het is nog niet bekend wanneer Ronaldo weer inzetbaar is voor trainer Andrea Pirlo.

De uitspraken van Cristiano Ronaldo, die vanwege een positieve coronatest niet in actie kan komen.

Pirlo unsure of Ronaldo's COVID condition
 
Meer video's
 
Champions League
 
Juventus
 
Cristiano Ronaldo

Meer nieuws
Meer sportnieuws
10:21
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties