<
In de wandelgangen
Hoogte van eerste bod op Jadon Sancho is bekend
Donderdag, 10 juni 2021 om 21:00

Granit Xhaka is akkoord met AS Roma over een vijfjarig dienstverband. De Romeinen betalen tussen de achttien en twintig miljoen euro aan Arsenal voor de Zwitserse middenvelder. (Football.London)

Benfica heeft aan SC Braga laten weten belangstelling te hebben voor Al Musrati. Laatstgenoemde club verlangt vijftien miljoen euro plus Chiquinho in ruil voor de Libische verdedigende middenvelder. (Cabine Desportiva)

Manchester United zag een bod van 78 miljoen euro op Jadon Sancho afgewezen worden. Borussia Dortmund houdt vast aan een vraagprijs van 90 miljoen euro plus 5 miljoen euro aan variabelen. (BBC)

Borussia Dortmund en Manchester United steggelen ook over de betalingstermijn voor de transfer. BVB wil het bedrag in maximaal vier jaar ontvangen, terwijl United inzet op een termijn van vijf jaar. (BBC)

Everton heeft toenadering gezocht tot Rudi Garcia, die bij Olympique Lyon is vertrokken. The Toffees zijn naarstig op zoek naar een vervanger voor Carlo Ancelotti, die inging op een aanbieding van Real Madrid. (L'Équipe)

José Mourinho heeft bij de leiding van AS Roma aangedrongen op het aanblijven van Justin Kluivert. De Portugees wil dat de vleugelspits, die uitgeleend was aan RB Leipzig, de concurrentie aangaat met Stephan El Shaarawy. (Sky Italia). (Sky Italia.)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties