Barcelona laat komst van Memphis Depay lekken via eigen website
Zaterdag, 12 juni 2021 om 17:24 • Jeroen van Poppel

Barcelona liet eerder de komst van Sergio Agüero en Eric García vervroegd uitlekken en lijkt zaterdag hetzelfde te doen met Memphis Depay. In de officiële online store van Barça werd het thuisshirt van Depay al te koop aangeboden. Fans konden het shirt van de Oranje-spits, die mogelijk al binnen is, korte tijd voor 160 euro aanschaffen.

Vlak nadat het shirt van Depay in de webshop van Barcelona werd ontdekt ging de website enige tijd offline voor onderhoud. Het lijkt op een fout van de Spaanse topclub, maar het zou ook een strategische zet kunnen zijn om meer aandacht voor de aanstaande transfer te genereren, zeker omdat Agüero en García onlangs ook al 'toevallig' werden aangekondigd. Bovendien was het aangeboden shirt van Depay van afgelopen seizoen, waarin de Oranje-spits nooit zal spelen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Meer: Ronald Koeman lovend over uitblinker Memphis: ‘Daarom is hij waardevol' | Depay grijpt ook in tweede oefenduel voor Barcelona absolute glansrol

De overstap van Depay naar Barcelona gaat spoedig zijn beslag krijgen, zo wist Mundo Deportivo in zijn zaterdageditie te melden. 'Depay + Cerca', kopte de sportkrant, waarmee wordt bedoeld dat de komst van Depay dichtbij is. Depay heeft afgewacht of Ronald Koeman de trainer van Barcelona zou blijven. Op het moment dat president Joan Laporta liet weten dat de Nederlandse oefenmeester ook volgend seizoen aan het roer staat, gaf Depay direct zijn nieuwe belangenbehartigers de opdracht om de laatste plooien in de contractonderhandelingen glad te strijken. De spits van Oranje gaat vermoedelijk voor drie jaar tekenen.

De komst van Agüero werd door Barcelona onverwacht aangekondigd via het clubkanaal, dat meldde in de programmering dat de officiële presentatie van de Argentijnse aanvaller gepland stond voor maandag 31 mei om 18.15 uur. Daarmee liep de club enigszins vooruit op de feiten, maar vlak daarna werd de transfer ook officieel bekrachtigd met een persbericht op de website.

 
LaLiga
 
Barcelona
 
Memphis Depay

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties