PSV-vertrek Romero op losse schroeven na medische keuring
Maandag, 28 juni 2021 om 12:48 • Mart Oude NijeweemeLaatste update: 12:50

Het is nog maar de vraag of Maximiliano Romero PSV inruilt voor Udinese. Volgens Voetbal International staat de transfer op losse schroeven nadat de medische keuring problemen aan het licht bracht. Het weekblad meldt maandag dat de transfer dreigt af te ketsen en dat de club uit de Serie A de 22-jarige Argentijnse spits in de wachtkamer heeft gezet.

Het Eindhovens Dagblad bracht eerder deze maand al naar buiten dat Udinese de aanvaller wil huren met optie tot koop. Beide clubs waren het in hoofdlijnen al eens over de voorwaarden. De deal is nog altijd niet afgerond en dat zou komen doordat er bij de medisch keuring twijfels zijn ontstaan over de fysieke gesteldheid van de aanvaller. De transfer is niet definitief van de baan. Volgens VI is het mogelijk dat Udinese de keuring wil gebruiken voor een betere deal met PSV.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Romero liep in september in het met 1-5 gewonnen Europa League-duel met het Sloveense NS Mura een zware knieblessure op. Na zesenhalve minuut raakte Romero in het strafschopgebied verwikkeld in een duel om de bal. Hij ging daarna naar het gras, voelde aan zijn linkerknie en werd op het veld behandeld door artsen. De aanvalsleider moest onder het mes, ging een maandenlange revalidatie tegemoet en kwam de rest van het seizoen niet meer in actie voor PSV. Zijn eerste anderhalf jaar in dienst van PSV viel mede door een bovenbeen- en een knieblessure ook al in het water

Naast Udinese had Romero vorig jaar ook de mogelijkheid om naar Red Bull New York te gaan, maar door die overgang ging op het laatste moment eveneens een streep. De Argentijn begon vorig seizoen ogenschijnlijk als eerste spits aan het seizoen, maar zag zijn plek na zijn blessure worden ingenomen door Eran Zahavi. Het contract van Romero in Eindhoven loopt nog door tot medio 2023.

 
Eredivisie
 
Serie A
 
Udinese
 
PSV
 
Maximiliano Romero

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties