'Overstap naar PSG lonkt voor Pogba na mededeling aan Man United'
Vrijdag, 23 juli 2021 om 19:47 • Jeroen van PoppelLaatste update: 20:31

Het is 'steeds minder waarschijnlijk' dat Paul Pogba zijn volgend jaar aflopende contract bij Manchester United gaat verlengen, zo meldt Sky Sports. De 28-jarige middenvelder heeft een concreet voorstel daartoe afgewezen en lijkt open te staan voor Paris Saint-Germain, dat serieuze belangstelling heeft.

Manchester United moet nu beslissen om Pogba te verkopen, of om hem zijn contract uit te laten dienen. De Fransman is met een transfersom van 105 miljoen euro de duurste aankoop uit de clubhistorie en een transfervrij vertrek zou dan ook een gigantisch verlies betekenen. Er is volgens Sky Sports nog geen contact geweest tussen PSG en Manchester United over Pogba. De Franse topclub staat wel in de startblokken om in actie te komen, zo klinkt het.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Meer: ‘Komst Cristiano Ronaldo brengt Paul Pogba op andere gedachten’

Er zijn twee spelers die bij Manchester United in aanmerking komen om Pogba te vervangen. Leon Goretzka van Bayern München beschikt net als de Fransman over een contract tot medio 2022 en zou dus volgend jaar transfervrij ingelijfd kunnen worden. Ook Eduardo Camavinga van Stade Rennes is in beeld. De achttienjarige middenvelder loopt volgend jaar óók uit zijn contract, al lijkt de Franse club van plan om een transfervrij vertrek van zijn toptalent te voorkomen.

Manchester United is ondertussen nog altijd in onderhandeling met Raphaël Varane om de persoonlijke voorwaarden van de 28-jarige verdediger te bespreken. United treedt pas in onderhandeling met Real Madrid als er een persoonlijk akkoord met Varane is bereikt. De Engelse grootmacht verwacht snel tot een akkoord te komen met de Koninklijke. Varane zelf wil de overstap graag maken.

 
Premier League
 
Manchester United
 
Paris Saint-Germain
 
Paul Pogba

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties