<
In de wandelgangen
Juventus gaat Kaio Jorge aantrekken
Woensdag, 28 juli 2021 om 00:00

Arsenal heeft zijn oog laten vallen op Matchoi Djalo. Paços de Ferreira is bereid om de vleugelaanvaller annex jeugdinternational van Portugal voor anderhalf miljoen euro te laten gaan. (The Sun)

AS Monaco strijdt om de handtekening van Joe Willock. De middenvelder van Arsenal is in beeld gekomen nadat de onderhandelingen met Olympique Lyon over Jean Lucas spaak liepen. (RMC Sport)

Juventus wil niet meer dan twee miljoen euro neertellen voor Kaio Jorge. Als Santos dat aanbod niet accepteert, dan halen de Italianen de aanvaller op 1 januari transfervrij binnen. (Goal)

Leon Bailey kan Bayer Leverkusen verruilen voor de Premier League. De aanvaller staat in de concrete belangstelling van Leicester City, Wolverhampton Wanderers en Aston Villa. (BILD)

West Ham United heeft geen haast in de onderhandelingen met Paris Saint-Germain over Alphonse Aréola. The Hammers weten dat geen enkele andere club concreet is voor de doelman. (RMC Sport)

Lille OSC spreekt met Benfica over Odysseas Vlachodimos. De Griekse doelman moet de vervanger worden van Mike Maignan, nadat eerder ook Sergio Rico van Paris Saint-Germain als optie werd genoemd. (Fabrizio Romano)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties