Mauro Icardi krijgt ervan langs: 'Weer een gezin kapotgemaakt voor een slet!'
Zondag, 17 oktober 2021 om 21:26 • Laatste update: 21:26

Voetballers en clubs zijn anno 2021 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

De liefde tussen Mauro Icardi en zijn vrouw Wanda Nara lijkt over, zo blijkt uit een vurige post op Instagram Stories van de 34-jarige Argentijnse. Nara beschuldigt de spits van Paris Saint-Germain, met wie ze sinds 2014 getrouwd is, er openbaar van vreemd te zijn gegaan. "Weer een gezin dat je kapot hebt gemaakt voor een slet!", schrijft Nara. De vrouw volgt haar man ook niet meer op verschillende sociale media.

Het artikel gaat verder onder de video
Mbappé redt PSG vanaf 11 meter | Angers - PSG | Highlights
Meer videos

De post van Wanda Nara op Instagram Stories.

De relatie tussen Icardi en Nara, die ook optreedt als zijn zaakwaarneemster, kwam overigens tot stand na een affaire. Het Argentijnse model was tussen 2008 en 2013 getrouwd met voormalig Barcelona-aanvaller Maxi López, die haar acht jaar geleden betrapte op vreemdgaan met Icardi. Een half jaar na de scheiding tussen López en Nara trouwde Icardi met de vrouw. Het koppel heeft twee dochters van zes en vier jaar oud.

 
Ligue 1
 
Argentinië
 
Paris Saint-Germain
 
Mauro Icardi

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties