Napoli beleeft wereldprimeur met speciaal Halloween-shirt
Zondag, 17 oktober 2021 om 15:43 • Mart Oude NijeweemeLaatste update: 16:48

Napoli gaat in de Serie A twee wedstrijden in een speciaal Halloween-shirt spelen, zo maakt de club zondag bekend via de officiële kanalen. De club voegt toe dat het in de wereld nooit eerder is gebeurd dat een club in een dergelijk shirt heeft gespeeld. Fans van Napoli die het tricot willen bemachtigen dienen er snel bij te zijn, daar er slechts een beperkte oplage is. Het shirt is zondag voor het eerst te zien, als de club het thuis opneemt tegen Torino.

Napoli kent een wervelende start in de Serie A en heeft met 21 punten uit 7 duels nog geen punt verspeeld. Met het nieuwe shirt hoopt de ploeg van Luciano Spaletti de aankomende tegenstanders nog meer angst aan te jagen, zo brengt de club het ludiek. "Het zal de eerste keer zijn dat een voetbalteam een officieel alternatief tenue draagt voor Halloween", luidt de reactie van de club. "Het ontwerp, een wit spinnenweb op een zwarte achtergrond met een knipoog naar de wereld van de superhelden, maakt het echter geschikt voor elk moment van het seizoen."

Het tenue zal slechts tijdens twee wedstrijden te zien zijn, zondag tegen Torino en op donderdag 28 oktober tegen Bologna. Dat betekent dat het tenue niet gedragen wordt tijdens de tussenliggende wedstrijd tegen Legia Warschau in de Europa League. Ook in de uitwedstrijd tegen AS Roma, vier dagen voor het treffen met Bologna, zal Napoli de gebruikelijke uittenues dragen. Supporters van Napoli die een exclusief exemplaar willen bemachtigen zullen er snel bij moeten zijn. De club heeft namelijk slechts 1926 versies laten produceren, verwijzend naar het oprichtingsjaar.

 
Serie A
 
UEFA Europa League
 
Napoli
 
Legia Warsaw
 
Torino

>
Serie A
Napoli
1
0
Torino
Zondag, 17 oktober 2021 om 18:00
Meer nieuws
   
09:01
09:01
Harry Kane heeft prachtig gebaar voor fans die 31 uur (!) voor niets reisden
0
   
08:40
08:40
Kenneth Perez: 'Die kamikazepiloot... Je weet niet waar je naar zit te kijken'
5
   
08:19
08:19
Valentijn Driessen: 'De Eredivisie is hierdoor een Mickey Mouse League'
52
   
08:02
08:02
Wie is 'de kleine Messi' uit Nigeria die kan rekenen op de interesse van Ajax?
14
   
07:40
07:40
Van Basten tempert lof over Ajacied: 'Het is niet dat ik er nou blij van word'
56
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties