Bodyguard Ten Hag krijgt het aan de stok met journalist: 'Don't push me!'
Maandag, 23 mei 2022 om 12:51 • Mart Oude NijeweemeLaatste update: 12:50

Het is zondagmiddag tot een confrontatie gekomen tussen Sky Sports-journalist Gary Cotterill en een bodyguard van Erik ten Hag. Laatstgenoemde was bij de competitiewedstrijd van Manchester United op bezoek bij Crystal Palace (1-0) toen de verslaggever wel heel ver ging om een uitspraak te ontlokken bij de oefenmeester. Een beveiliger zorgde er uiteindelijk voor dat het niet tot een onderonsje kwam tussen Cotterill en Ten Hag.

Al dagen waren ze in Engeland in de ban van de komst van Ten Hag. De van Ajax overgekomen oefenmeester zat zondag voor het eerst op de tribune om zijn nieuwe werkgever te aanschouwen in de uitwedstrijd tegen Palace. Aansluitend werd hij belaagd door de Britse pers, die in sommige gevallen wel heel ver gingen om een citaat te ontlokken. Onder meer Cotterill moest op afstand worden gehouden door de bodyguard van Ten Hag.

Meer: Sensatie in de maak? Zaakwaarnemer Ronaldo dineert met Laporta | Meeting Ronaldo en Ten Hag uitgesteld vanwege ‘familieomstandigheden’

Op beelden die op internet circuleren is duidelijk te zien hoe Cotterill zijn microfoon bij Ten Hag probeert te krijgen. "Welkom in de Premier League, Erik", zei hij terwijl hij door Ten Hag werd genegeerd. "Heb je zin om aan de slag te gaan?" Cotterill vroeg het tweemaal aan Ten Hag, voordat hij door de beveiliging aan de kant werd gezet. "Duw me niet, je bent op televisie. Dit ziet er niet goed uit", aldus de journalist. Ten Hag en de bodyguard stapten vervolgens in de auto om Selhurst Park te verlaten.

 
Premier League
 
Manchester United
 
Erik ten Hag

>
Premier League
Crystal Palace
1
0
Manchester United
Zondag, 22 mei 2022 om 17:00
Meer nieuws
   
08:56
08:56
Barcelona komt met glashelder statement over toekomst van Frenkie
93
   
08:30
08:30
'Van Valentijn Driessen kan ik écht enorm genieten!'
43
   
08:22
08:22
Orkun Kökçü verlaat trainingskamp Feyenoord; Slot roept direct vervanger op
37
   
07:52
07:52
Veerman ziet 'aardige beer' bij PSV lopen: 'Verwacht ik zeker wat van'
45
   
07:24
07:24
Van der Vaart: 'Ik zou het geweldig vinden voor De Ligt, hij past daar perfect'
18
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties