Schrijf een reactie...
Het volgende feest
begint over
:
:
:
Days
Hours
Mins
Secs
Japan
Japan
vs
Costa Rica
Costa Rica
Louis van Gaal verovert harten met aandoenlijk moment na persconferentie
Donderdag, 24 november 2022 om 16:47 • Wessel Antes

Voetballers en clubs zijn anno 2022 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski en Zlatan Ibrahimovic, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Louis van Gaal moest na de persconferentie van het Nederlands elftal wederom op de foto met meerdere buitenlandse journalisten. De 71-jarige bondscoach is wereldwijd nog altijd razend populair, zo blijkt na ieder persmoment van Oranje in Qatar. Al tijdens de persconferentie werd Van Gaal verrast door een Senegalese journalist. De jonge verslaggever wilde geen vraag stellen, maar nam het woord om te benadrukken dat hij enorm fan is van Van Gaal. "Ik wil je een knuffel geven zo, want ik vind het wel leuk dat je dit zegt. Dat meen ik serieus", reageerde de spraakmakende keuzeheer direct.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Meer: Dumfries toont zich een tegenpool van Bergwijn en heeft lachers op de hand | Wijziging bij Oranje tegen Ecuador? ‘Ik zit dicht tegen de basis aan’

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Na afloop van de persconferentie kwam Van Gaal zijn belofte na. Hij riep de jonge verslaggever erbij en gaf hem een knuffel. Denzel Dumfries keek op de achtergrond goedkeurend toe. Voetbalzone-presentator Kalum van Oudheusden, die aanwezig is in Qatar, wist het moment vast te leggen. Onder de video's van onder andere de NOS en ESPN ontvangt Van Gaal vele likes en mooie reacties vanwege zijn actie. Ook in het buitenland wordt het fragment uitgebreid opgepikt.

 
Wereldkampioenschappen
 
Nederland
 
Senegal
 
Ghana
 
Louis van Gaal

>
World Cup
Nederland
1
1
Ecuador
Deze wedstrijd is eergisteren gespeeld
Meer nieuws
   
00:30
00:30
UniBoost: een odd van 50.00 voor een zege van Oranje op Qatar!
0
   
23:33
23:33
Eden Hazard vol ongeloof na vraag van Egyptische journalist over gewicht
15
   
23:11
23:11
Derksen: 'Hij is altijd boos, maar ik zou hem eerder inzetten dan Simons'
31
   
22:32
22:32
WK-blog: Messi slaat toe en houdt WK-droom van Argentinië levend
58
   
22:29
22:29
Het WK van 2022: het programma, alle uitslagen en de standen
30
Meer sportnieuws
Reacties