Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AA Gent neemt afscheid van succescoach: 'Dit is ongezien in België'

Laatste update:

"Gisteren hebben we een diepgaand gesprek gehad over de sportieve situatie, die is niet wat we hadden beoogd", aldus voorzitter Ivan de Witte. "Daarom hebben we ook als vrienden en volwassenen, met heel nobele bedoelingen, hierover gesproken. Daar is uit gebleken dat het voor alle partijen beter is om de samenwerking niet verder te zetten. Het is een beslissing met wederzijdse instemming."

In het eerste jaar onder Vanhaezebrouck won AA Gent de eerste landstitel in zijn geschiedenis. De club speelde het jaar erna in de Champions League en slaagde er als eerste Belgische ploeg in vijftien jaar in om te overwinteren. In de seizoenen daarna liep het heel wat moeizamer, al reikte de club vorig seizoen nog tot de achtste finale in de Europa League. Dit seizoen verliep het Europese avontuur minder succesvol en werd Gent uitgeschakeld in de derde voorronde van de Europa League door het Oostenrijkse Altach.

"Ik wil eerst Michel en de voorzitter bedanken voor het gesprek dat we gisteren hadden en voor de manier en het respect hoe we dit hebben behandeld", zegt Vanhaezebrouck, die stelt nog geen contact te hebben gehad met Anderlecht over een samenwerking. "Dit is by far de mooiste periode uit mijn loopbaan. Dit is ongezien in België. Dit seizoen liep het moeilijker. Naast de resultaten zijn er nog elementen die een rol spelen, daar wil ik niet verder op in gaan. Daarom is het voor sommige spelers allicht beter als ze een nieuwe wind krijgen."

Zie jij Hein Vanhaezebrouck ooit in de Eredivisie werken?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
14
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties