Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AA Gent rondt deal met 'Nigeriaanse Ronaldo' af en troeft Heerenveen af

Laatste update:

De Friezen hebben naar verluidt twee keer een bod uitgebracht op Simon, die wordt vergeleken met Real Madrid-vedette Cristiano Ronaldo, maar hadden blijkbaar niet genoeg voor de aanvaller over. Gent heeft dat wel gedaan en na de medische keuring heeft Simon een contract tot medio 2018 getekend, melden de Belgen op hun officiële website. Een jaar geleden ging de veelbelovende Nigeriaan in Slowakije voetballen.

Simon was in het verleden eveneens in beeld bij Ajax. Via voormalig Ajacied Tscheu La Ling, sinds 2007 eigenaar van Trencín, kwam de aanvaller vorig seizoen in Amsterdam terecht voor een trainingsstage. Heerenveen deed nu een nieuwe poging om Simon naar de Eredivisie te halen, maar zonder succes. Het is niet bekendgemaakt hoeveel Gent uiteindelijk betaald heeft voor de Nigeriaan.

Meer nieuws

Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
13
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties