Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AA Gent schrijft geschiedenis, voormalig Eredivisiespeler bejubeld

Laatste update:

Vanhaezebrouck bleef nuchter onder de ontzettend knappe prestatie. "Wat dit met me doet als coach? Niets", lachte de coach na afloop in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Ik ben gewoon blij voor mijn spelers. Dit verdienen ze. Ik probeer ze gewoon scherp te krijgen en het maximum uit de ploeg te halen" aldus de coach van de Belgen. Hij had speciale woorden van lof in huis voor Nana Asare.

De 29-jarige middenvelder verliet FC Utrecht in de zomer van 2013 voor AA Gent en is de aanjager in het team. Vanhaezebrouck stelde Asare in alle wedstrijden op en wisselde hem niet één keer: een teken van de bijzondere waarde van de Ghanees. "Asare was fenomenaal, echt fe-no-me-naal. Moses Simon wordt dan wel uitgeroepen tot man van de match - en terecht - maar Asare wordt altijd over het hoofd gezien. Hij nam het middenveld in zijn eentje op sleeptouw."

Aanvaller Laurent Depoitre nam één van de twee goals van AA Gent op zich en sloot de groepsfase zo toch nog af met een treffer achter zijn naam. "Dit is een fantastisch gevoel. Dat ik scoor deed zeker ook deugd: vandaag was het mijn eerste", gaf hij aan bij Het Nieuwsblad. "Dit geeft veel vertrouwen voor mij, maar is vooral belangrijk omdat het de ploeg op weg zette naar de zege."


-
Denk jij dat AA Gent kans maakt om een ronde verder te komen?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
1
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist om deze reden apart naar CL-kraker in Parijs
3
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
15
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
12
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties