Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AA Gent stunt en viert feest; debuut van Neville valt in het water

Laatste update:

AA Gent - Zenit Sint-Petersburg 2-1
Zenit trad zonder de vakantievierende Hulk aan in de Ghelamco Arena en zonder de Braziliaan had het bezoek ook al gauw kunnen scoren, want na tien minuten slaagde Artem Dzyuba er niet in om een voorzet van Danny binnen te prikken. Na achttien minuten was het aan de andere kant wel raak: Laurent Depoitre kopte een voorzet van Moses Simon binnen en maakte zijn eerste Champions League-voor Gent na 467 minuten. Hij had even later zijn tweede kunnen maken, maar schoof de bal tegen de benen van Yuri Lodygin. Zenit lag af en toe op de loer, maar kon zelden echt dreigen. In de tweede helft kwam men aanvallender voor de dag en na drie minuten had het 1-1 kunnen worden.

Matz Sels hield een schot van dichtbij van Aleksandr Ryazantsev echter goed met zijn handpalmen tegen. Na 65 minuten was het echter wel raak: na een misstrap van Sven Kums pikte Dzyuba de bal op in de zestien en schoof hij binnen. De Rus maakte zijn zesde doelpunt in zes Champions League-optredens. Zenit leek door te gaan drukken, maar Gent kreeg al gauw de grip op de wedstrijd terug en twaalf minuten voor tijd viel de 1-2. Danijel Milicevic nagelde een afvallende bal tegen de touwen en liet het stadion op zijn grondvesten schudden. Zenit kwam in het vervolg niet meer verder dan een afstandsschot van Aleksandr Anyukov.

Valencia - Olympique Lyon 0-2
Werd Olympique Lyon toch niet zo heel lang geleden nog getipt als mogelijke winnaar van de Champions League, dit voetbaljaar is het huilen met de pet op voor de Fransen. Met slechts een punt uit vijf wedstrijden was de huidige nummer vijf van de Franse Ligue 1 al uitgeschakeld, terwijl Valencia niet mocht verliezen om te overwinteren in het belangrijkste clubtoernooi van Europa. Voor Valencia was het de eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe coach Neville; de eerste trainer die debuteerde in de Champions League sinds Frank de Boer in 2010.

Valencia moest op zoek naar doelpunten, maar makkelijk had de ploeg van Neville het absoluut niet. Acht minuten voor rust kwamen de bezoekers zelfs op voorsprong, toen Maxwel Cornet heerlijk afrondde door de bal met een prachtige curve in de verre hoek te draaien. Na rust speelde Valencia beter en de ploeg van Neville had minimaal twee doelpunten nodig, maar tegen de verhouding in zette goaltjesdief Alexandre Lacazette de Fransen op 0-2. Daarmee was het pleit beslecht: Valencia gaat verder in de Europa League.

-
Een terechte zege voor AA Gent?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
31
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
27
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties