Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AA Gent wint eerste landstitel ooit en casht minimaal twaalf miljoen

Laatste update:

Na achttien minuten spelen sloeg het team van Vanhaezebrouck al toe. Na een hoekschop won Gershon een duel bij de tweede paal, waarna zijn voorzet voor het doel belandde. Daar werkte Sven Kums, ex-Heerenvener, de bal achter Yohann Thuram: 1-0. Na de voorsprong liet AA Gent het initiatief aan Standard, dat echter geen gevaar voor het doel van Matz Sels kon stichten.

Vijf minuten na rust sloeg AA Gent weer toe. Damien Dussaut beging in het strafschopgebied een overtreding op Moses Daddy-Simon, waarna Renato Neto vanaf elf meter voor de 2-0 zorgde. De thuisploeg zat op rozen en de supporters droomden al zingend van de naderende deelname aan de Champions League: "Cristiano Ronaldo, Sven Kums komt eraan! Sven Kums komt eraan!", zongen de fans. De deelname aan het Europese miljoenenbal levert de kersverse kampioen van België minimaal twaalf miljoen euro aan inkomsten op.

Het is nog onduidelijk wie AA Gent zal vergezellen in de Champions League. Anderlecht kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel bij KV Kortrijk, terwijl Club Brugge met 2-3 over Charleroi zegevierde. De Bruggelingen staan nu op de tweede stek, met één punt meer dan de Brusselaars. Anderlecht speelt op de laatste speeldag in eigen huis tegen AA Gent en Club Brugge ontvangt KV Kortrijk. De nummer twee start in de derde voorronde van de Champions League, terwijl de nummer drie genoegen moet nemen met de groepsfase van de Europa League.

-
AA Gent heeft de beste selectie vam België

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties