Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aad de Mos adviseert: 'Alleen dán zou ik gaan als ik Hakim Ziyech was'

Laatste update:

Aad de Mos erkent dat hij een half jaar geleden ook tot de groep behoorde die vond dat Ajax mét Ziyech geen kampioen kon worden. "Ik vónd ook dat hij te veel zijn mannetje liet lopen. Maar ik moet een diepe buiging voor die jongen maken. Hij heeft de knop omgezet en is één van de aanjagers van dit elftal geworden. Als de vedette van de ploeg bepalend is bij het druk zetten, dan weet je dat het goed zit."

"Dat hebben trainer Erik ten Hag en zijn staf perfect gedaan", erkent De Mos dinsdag in het Algemeen Dagblad. De trainer in ruste geeft een moment uit de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht als voorbeeld. "Bij Utrecht was er eentje die aardig liep te schoppen, dat was Bazoer. Die werd door Ziyech even op de figuurlijke sintelbaan gekegeld. Een paar minuten later geeft hij een geweldige pass op Huntelaar."

"Dan is het plaatje wel compleet, hè." Ajax zal Ziyech ongetwijfeld willen behouden en de vraag is dan ook wat de Marokkaans international zelf daadwerkelijk wil. De Mos adviseert Ajax om het salaris van Ziyech 'nog een keer te verdubbelen'. "Alleen als de echte top komt, dus Real Madrid, Manchester City of Barcelona, zou ik gaan als ik hem was.''

Denk jij dat Hakim Ziyech in de zomer bij Ajax vertrekt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties