Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aad de Mos: 'Als Ajax een aanvaller zoekt, mogen ze aan hem denken'

Laatste update:

"Kijk, als ik nu een club zou trainen en ik had er eentje nodig: dan pakte ik altijd De Ketelaere. Hij scoort, geeft assists, heeft goede beentjes én een goede bovenkamer. Voor mij is hij outstanding", zegt De Mos in gesprek met Het Laatste Nieuws. De Ketelaere was dit seizoen voorlopig in 27 officiële wedstrijden goed voor 10 doelpunten en 7 assists.

"Zet De Ketelaere in een betere ploeg en hij draait mee. Als Ajax een aanvaller zoekt, mogen ze aan De Ketelaere denken. En misschien doen ze dat ook al. Hij is een echte Ajax-speler. Een teamspeler ook", benadrukt De Mos. De Ketelaere heeft bij Club Brugge - de club waar hij de jeugdopleiding doorliep - nog een contract tot medio 2024. De viervoudig Belgisch international is dit seizoen door trainer Philippe Clement omgeturnd van aanvallende middenvelder tot spits.

"Ik had tot ik in de eerste ploeg van Club stond, nog nooit als nummer negen gespeeld. Een lange bal krijgen met een verdediger in je rug? Dat was nieuw voor mij", zegt De Ketelaere zelf over die positiewisseling in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Ik denk ook dat ik als negen carrière kan maken. Natuurlijk heb ik nog werkpunten. Maar onbewust groei je als speler. Kijk, ik train al vijf jaar op afwerken en nu vliegen ze er plots in."

Radja Nainggolan was onlangs in een interview met Het Nieuwsblad niet zo te spreken over de nieuwe rol van De Ketelaere. "Ik ben totaal geen fan. Hij is nu diepe spits, maar ik vind hem geen diepe spits. Hij loopt vaak verkeerd en scoort te weinig. Als nummer tien of flankspeler vind ik hem beter, maar ik ben er niet zo zot van zoals de meesten", stelde Nainggolan. "Als hij straks tot beste speler van België verkozen wordt, ga ik niet akkoord. Maar hij speelt nu voor Brugge en is een opkomend talent. Meer heb je niet nodig voor zo'n prijs."

Zie jij Charles De Ketelaere ooit de stap naar Ajax zetten?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties