Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aad de Mos: 'Een grote aankoop van Ajax, een zeer goede speler'

Laatste update:

"Wie had dat kunnen voorspellen? Al mijn voorspellingen de mist in. Hoe krijg je het voor elkaar dat PSV niet bij FC Twente wint, Ajax niet van Vitesse kan winnen en Feyenoord gelijkspeelt tegen Sparta? Maar ja, het circus gaat door. Ajax speelt dinsdag de wedstrijd van het jaar", wijst De Mos in een filmpje op Instagram op de heenwedstrijd van de derde voorronde van de Champions League tegen PAOK Saloniki. "Ik waarschuw Ajax: PAOK is een hele goede ploeg, ze spelen goed voetbal en het zal daar een heksenketel zijn."

"Mijn advies aan Erik ten Hag: geen Kasper Dolberg, Dusan Tadic centraal zetten. Een enorm pluspunt is dat ik heb genoten van die centrale verdediger, Lisandro Martínez. Een grote aankoop van Ajax, een zeer goede speler. Ze moeten zorgen dat ze gemotiveerd zijn en niet te arrogant", vervolgt de oefenmeester in ruste. Ook voor PSV, Feyenoord en AZ wachten deze week Europese verplichtingen, in de derde voorronde van de Europa League tegen Haugesund, Dinamo Tbilisi en Mariupol.

"Ze moeten uiteindelijk puntjes gaan pakken, tegen dit soort clubjes. Mijn hoop is gevestigd op deze clubs, maak er wat van", besluit De Mos. Feyenoord begint aan het tweeluik met Dinamo Tbilisi in eigen huis, terwijl voor AZ en PSV eerst een uitwedstrijd in Oekraïne en Noorwegen op het programma staat.

Ben jij het met Aad de Mos eens?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
34
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties