Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aad de Mos en Hans Kraay maken live op tv al schreeuwend ruzie

Laatste update:

Vorige week brak Kraay een lans voor Reizigers voorganger Erwin van de Looi. "Ik lees overal dat het plezier terug is bij Jong Oranje sinds Michael Reiziger er is en Erwin van de Looi weg is. Ik zie het als een gevalletje 'de koning is dood' en 'lang leve de nieuwe koning'. Laten we nou niet doen alsof Van de Looi er een klerezooi van heeft gemaakt en het plezier nu ineens terug is."

De Mos kan zich niet vinden in de woorden van Hansie. "Ik begrijp niet wat Hans zegt over spelplezier. Het gaat helemaal niet om spelplezier. De uitvoering is gewoon heel goed onder Reiziger. Als je het hebt over het DNA van het Nederlands voetbal... Ik heb alle wedstrijden live gezien... Het waren moeilijke wedstrijden tegen Moldavië, Georgië en Gibraltar."

Hans Kraay breekt vervolgens in. "Kom op man, moeilijke wedstrijden tegen Georgië en Gibraltar. Kom op, Aad. Ik kijk alles. Jij haalt twee dingen door elkaar." In de studio is ook Reiziger zelf aanwezig, die tussen de twee bekvechters in zit. De Mos wil namen en rugnummers van Hans Kraay.

"Praat nou eens over spelers, over linies. Heb je het gezien? Hoe staan ze achterin?", wil De Mos weten. "Hoe staan ze op het middenveld? Noem de namen. Noem de namen. Wie is de draaischijf van het elftal? Dit zijn algemeenheden, daar heb ik niks aan. Wie speelt er op het middenveld, weet jij dat? Zeg het dan!"

"Het maakt mij niet uit dat jij mij aan wil vallen, ik zeg alleen dat we moeten doen alsof het plezier ineens terug is", haakt Kraay daarop in. De Mos stelt dat Kraay Reiziger aanvalt. "Het plezier is ook niet ineens terug. Het voetbal is terug, dan komt het plezier vanzelf. Dat is toch een kwaliteit van de coach dat hij op de goede plaats zit."

Reiziger werd in mei van dit jaar gepresenteerd als opvolger van Van de Looi. Laatstgenoemde sloot zijn termijn teleurstellend af door op het jeugd-EK geen enkele groepswedstrijd te winnen. Na drie gelijke spelen, tegen België, Portugal en Georgië, was het in de poulefase gedaan voor de Nederlandse beloften.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
0
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
2
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties