Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aad de Mos is onverbiddelijk: 'Ik had hem gewisseld, hier kan ik niet tegen'

Laatste update:

De Mos gaf na afloop van de wedstrijd bij De Eretribune aan dat hij eigenlijk geen stuiver voor PEC gaf. "Nee, met die penalty voor Heracles helemaal niet." De Mos zocht naar een verklaring voor de panenka. "Vloet belt twee keer in de week met Memphis Depay, het zijn vrienden en allebei ex-PSV'ers. Vloet dacht waarschijnlijk: Wat hij kan, kan ik ook. In deze situatie, bij een 0-0 stand doe je dat niet", doelde De Mos op de gemiste panenka van Vloet. "Die penalty moet je gewoon normaal nemen. Dan stel je jezelf boven het hele gebeuren, maar nu denkt hij alleen maar aan zichzelf. Dat is helemaal verkeerd. Ik had hem gewisseld, daar kan ik niet tegen. Voor de rest van de jongens ook niet.. hup, weg."

Roy Makaay, die ook aanwezig was bij De Eretribune, geeft aan dat hij zo'n zelfde beslissing als Vloet niet zou hebben gemaakt. "Aan panenka's deed ik niet", zegt de oud-spits. "Nooit. Ik heb bij Vitesse wel twee penalty's gemist en bij Deportivo de La Coruña één keer. Bij Feyenoord en Bayern München heb ik ze allemaal gemaakt." Ook Makaay snapt niet waarom Vloet voor een panenka koos. "De situatie van Heracles, dat lang geen uitwedstrijd heeft gewonnen.. Ik denk dat als Vloet de penalty had benut, PEC Zwolle uit zichzelf niet heel snel een goal had gemaakt."

Frank Wormuth verscheen na afloop van het verloren duel in Zwolle voor de camera's van ESPN. De trainer van Heracles was mild voor Vloet. "Nee, ik ben niet boos. Rai is teleurgesteld, denk ik", zo gaf hij aan. "Hij weet wat hij gedaan heeft. We hebben ook zulke penalty's gezien die erin gaan. Maar als zo'n penalty er niet in gaat… Dit is vreemd. Maar ik ben niet boos."

Had jij Rai Vloet gewisseld na zijn mislukte panenka?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties