Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aad de Mos kent geen twijfel en wijst de kampioen van 2023 alvast aan

Laatste update:

Tijdens Panenka maakte De Mos kenbaar dat hij al weet wie er kampioen gaat worden. "Daar hoef je bij mij niet meer mee aan te komen", zegt de gewezen trainer tijdens het telefoongesprek met Hidde van Warmerdam en Sjoerd Mossou van het AD. "Op 14 mei wordt Ajax kampioen. Het gaat me dan niet zozeer om die 1-4 of 0-5 van laatst, maar om de manier van spelen. Dat geeft heel erg veel houvast."

De Amsterdammers staan na twintig speelrondes op de derde plaats in de Eredivisie en kijken tegen een achterstand van drie punten aan op koploper Feyenoord. Ajax speelt nog thuis tegen de Rotterdammers en treft ook AZ nog in de Johan Cruijff Arena. Tegelijkertijd moet de regerend landskampioen ook nog op bezoek bij PSV en FC Twente, maar De Mos verwacht geen problemen. "Alles zit er nu in bij Ajax, ze hoeven echt niet meer te gaan verliezen. Ook niet op de laatste dag tegen Twente. Ik denk echt dat ze nu doorpakken, want het staat als een huis."

Het aanstellen van John Heitinga was volgens de analist een goede zet. "Hij gebruikt de spelprincipes die Ajax altijd moet hanteren weer. Er zijn ook nog twee of drie spelers op de goede plaats gezet en dan kom je gewoon een heel eind. Als je dan ook nog hoog druk zet, word je met dit materiaal gewoon kampioen. Dat is niet zo bijzonder, maar het is wel bijzonder dat ze na al dat puntenverlies nog gewoon meedoen."

Meer nieuws

Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
0
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
27
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties