Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aad de Mos: 'Ze zeuren over balverlies, maar met maat 50 zit hij er vaak tussen'

Laatste update:

"Sangaré werd duidelijk gemist", opent De Mos in gesprek met Rik Elfrink. "Mensen zitten altijd te zeuren over zijn balverlies, maar moet je eens kijken hoe vaak hij ertussen zit met de punt van zijn schoen en zijn maat 50. Kijk, na zijn onderschepping onthoudt men alleen maar de pass van Mario Götze of het schot van Cody Gakpo, maar de aanval ontstaat bij Sangaré", doelt de analist op de treffer van PSV op bezoek bij Benfica. Volgens De Mos werd tegen Cambuur onder meer duidelijk dat een middenveld met Davy Pröpper en Marco van Ginkel in ieder geval geen succesvolle combinatie is.

Na afloop van de verloren wedstrijd tegen Benfica (2-1) kreeg Sangaré onder meer kritiek te verwerken tijdens Veronica Inside van Johan Derksen, die de middenvelder 'de enige dissonant in een fantastisch elftal noemde'. "Hij pakt hem af en geeft hem weer terug. Zijn rendement is nihil", aldus Derksen, die bijval kreeg van René van der Gijp. "Als ik trainer was, zou ik die Sangaré gewoon een maand lang op de training twee keer laten raken. Meer niet. Dan weet je zeker dat hij niet gaat lopen. Aannemen, afgeven. Aannemen, afgeven. En ballen onderscheppen", zei Van der Gijp over het 'tegenvallende optreden in balbezit' van de Ivoriaan.

Ook Kenneth Perez uitte tijdens Voetbalpraat op ESPN na afloop van de ontmoeting met Benfica de nodige kritiek op Sangaré. In hetzelfde programma zei Marciano Vink 'liever Pröpper te zien spelen', maar dat hij Sangaré wel steeds meer begint te waarderen om zijn vermogen om ballen te veroveren. "Het is ook een kwaliteit dat hij die ballen verliest en ook meteen weer herovert", zei Vink.

Tijdens de persconferentie van maandagmiddag werd trainer Roger Schmidt gevraagd naar Sangaré en de kritiek op hem. "Hij is een cruciale speler, een topspeler", antwoordde de trainer van PSV op vragen over de middenvelder. "Hij heeft zich in het afgelopen seizoen ontwikkeld en speelt in tactisch opzicht nu een stuk beter. Hij is beter in de duels, maakt minder overtreding, pakt minder kaarten, maakt goede keuzes aan de bal, geeft alles voor het team en is altijd gemotiveerd", aldus de keuzeheer.

-
Vind je dat Aad de Mos gelijk heeft?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
2
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
23
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties