Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aan Ajax gelinkte Bosz loopt ondanks zesklapper kampioenschap mis

Laatste update:

Maccabi Tel Aviv - Maccabi Haifa 6-0
Maccabi hoopte voor de vierde keer op rij kampioen te worden, maar kwam dus bedrogen uit. In het eigen Bloomfield Stadium kwam Maccabi voor het oog van 13.181 supporters wel gauw op voorsprong door een mooie boogbal van aanvoerder en topscorer Eran Zahavi. De assist kwam van de voet van Gal Alberman. Zahavi completeerde later zijn hattrick en Tal Ben Haim II en verdediger Carlos Garcia hielpen mee om de score op te schroeven: 6-0. De fans van Maccabi koesterden lange tijd hoop op puntenverlies van He'er Sheva, maar dat zat er niet in. Maccabi moet zich nu richten op de bekerfinale van aanstaande dinsdag tegen opnieuw Maccabi Haifa.

Hapoel Be'er Sheva - Bnei Sakhnin 3-1
Be'er Sheva sleepte voor de derde keer in de geschiedenis en voor de eerste keer sinds het seizoen 1975/76 de titel in de wacht. De kampioen begon echter niet best, want na drie minuten stond het door toedoen van Firas Mugrabi 1-0. De koploper ging echter toch nog de rust in met een 2-1 voorsprong, want Maor Bar Buzaglo en Maor Melikson scoorden. Ben Sahar gooide het duel na 77 minuten met de 3-1 definitief in het slot en daardoor kon de champagne na afloop worden ontkurkt.

-
Heeft Peter Bosz gefaald bij Maccabi Tel Aviv?

Meer nieuws

'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
15
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties