Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Aan iedereen die me dood wenste: hopelijk leren jullie nog eens wat bij'

Laatste update:

Montolivo probeert zich daar maar niet te veel van aan te trekken. In een speciaal bericht op Facebook vertelt de Italiaan hoe het met hem gaat en dankt hij de mensen die wél hopen op een spoedig herstel. "Bedankt aan alle personen die aan me denken: fans, collega's, anderen in de voetballerij... het was heel fijn om zoveel ontferming mee te maken en respect op een zwaar moment in mijn loopbaan", aldus Montolivo.

"En dan nog iets voor die mensen die zeiden te hopen dat ik mijn botten en kuit zou hebben gebroken, dat ik alles zou afscheuren en dat ze me dood wensten... ik hoop dat naarmate jullie leven vordert, jullie iets leren qua opvoeding en menselijk respect", aldus de international. Toen hij donderdag per brancard werd weggedragen tegen Spanje jouwde een deel van de fans op de tribune hem uit.

Indien fit moet Riccardo Montolivo altijd worden opgeroepen bij Italië

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties