Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanbieding uit Portugese top lonkt voor Louis van Gaal

Laatste update:

De 67-jarige Van Gaal woont in de Algarve en hoeft dus niet van land te verhuizen als hij bij Benfica aan de slag gaat. De club uit Lissabon is sinds het ontslag van Rui Vitória op zoek naar een nieuwe coach en ook de namen van onder anderen José Mourinho en Jorge Jesus zingen rond in het Estádio da Luz.

Roberto Donadoni, David Moyes en Fran Escribá zijn ook zijdelings genoemd, maar zij lijken weinig kans te maken op een dienstverband bij Benfica. As Aguías spelen vrijdag tegen Santa Clara en tijdens dat duel zullen zij worden geleid door beloftentrainer Bruno Lage.

Van Gaal liet in augustus nog weten dat hij een 'niet te weigeren aanbieding' toch langs zich neer had gelegd. "Als ik alleen op de wereld zou, zijn dan had ik het gedaan. Maar ik ben niet alleen op de wereld. Truus heeft in 1997 haar baan opgezegd voor mij. Tien jaar geleden zijn we getrouwd en toen heb ik gezegd dat ik oud wil worden met haar."

"Moet ik nu dan zo geil zijn om die job te aanvaarden? Ik ben nog niet officieel met pensioen. Maar die kans is nu negentig procent", voegde Van Gaal er bij Zomergasten aan toe. Benfica staat na zestien speelronden op de derde plaats in de Liga NOS en heeft vier punten minder dan FC Porto.

Denk jij dat Benfica Louis van Gaal een aanbieding gaat doen?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties