Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanbod Barcelona resoluut van tafel geveegd: 'Toen gingen we naar FC Twente'

Laatste update:

"Hij heeft toen een aanbieding van Barcelona afgewezen", erkent Bunge in een uitgebreid interview met ABC de Sevilla. "Ik vertelde hem dat ik met Andoni Zubizarreta, destijds de technisch directeur van Barcelona, had gesproken in Monterrey. Jesús zou eerst een jaar bij Barcelona B onder trainer Eusebio Sacristán spelen en daarna klaargestoomd worden voor het eerste elftal. Eusebio kende Jesús goed en had alles al uitgestippeld."

Frenkie de Jong weer in training: 'Geniet vooral van de rondo's'

Corona zag echter geen heil in een verhuizing richting Barcelona. "Jesus zei 'nee', omdat hij liever in een eerste elftal wilde spelen. Dus gingen we naar FC Twente, uit Nederland", zo verduidelijkt Bunge. De Mexicaanse spelmaker moest in het begin behoorlijk wennen aan zijn nieuwe werkomgeving. "De overstap van Mexico naar Nederland was erg groot. De trainer (Alfred Schreuder, red.) kwam nog naar me toe en zei dat Jesús naar het tweede elftal moest als hij het niet beter zou doen. Het volgende seizoen startte Jesus en was hij een van de beste spelers." Corona kwam in twee seizoenen voor Twente tot 13 doelpunten en 5 assists in 51 wedstrijden. In 2015 volgde de overstap naar FC Porto.

De voormalig Twente-speler stond vorig jaar zomer in de nadrukkelijke belangstelling van Sevilla, dat de ontsnappingsclausule van vijftig miljoen euro naar verluidt te gortig vond. Het bedrag zou volgens ABC de Sevilla inmiddels zijn gezakt naar dertig miljoen euro, maar vanwege de coronacrisis lijkt het onwaarschijnlijk dat de Spaanse club op korte termijn een flink bedrag neerlegt voor Corona. "Mede door de hoge afkoopsom was het vorig jaar onmogelijk om een deal te sluiten", benadrukt Bunge. "Maar we hebben inderdaad gesprekken gevoerd. FC Porto wilde echter niet meewerken." Corona, die naar verluidt nog steeds graag in LaLiga wil spelen, heeft bij Porto een doorlopend contract tot medio 2022.

Zou Jesús Corona goed genoeg zijn geweest voor Barcelona?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
12
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
61
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties