Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aanklager betaald voetbal doet Ajax en Heerenveen schikkingsvoorstel

Laatste update:

Het gaat om een bedrag van 2.500 euro, met een proeftijd van één jaar, zo laat de KNVB maandag weten. Ajax kwam vorige maand te laat aan in Breda, omdat de spelersbus in de file stond. Hierdoor begon het competitieduel een kwartier later. Clubs en zendgemachtigden maken afspraken over het op tijd beginnen van een wedstrijd. Als een wedstrijd om welke reden dan ook niet op tijd aanvangt, stelt de aanklager betaald voetbal een onderzoek in.

De aanklager heeft sc Heerenveen een schikkingsvoorstel van een voorwaardelijke geldboete van 7.500 euro, met een proeftijd van twee jaar, gedaan. Dit naar aanleiding van de spreekkoren in het thuisduel met PSV, eind vorige maand. De Friese club dient een plan van aanpak op te stellen, om ervoor te zorgen dat vergelijkbare wanordelijkheden in de toekomst achterwege blijven. Als dit voor 1 december wordt ingediend bij het bestuur betaald voetbal en wordt uitgevoerd, dan hoeft de boete niet te worden betaald.

Meer nieuws

Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
2
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
29
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties