Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aankoop De Boer kijkt ogen uit: 'Internazionale heeft me totaal verrast'

Laatste update:

"Ik kreeg een prachtig welkom op het vliegveld van de fans van Inter. Om eerlijk te zijn had ik niet zoveel mensen verwacht", vertelde hij aan verslaggevers in zijn thuisland. "Er waren honderd of tweehonderd mensen speciaal op mij aan het wachten. Ik had niet veel tijd om iets te doen in Milaan, maar ik heb ergens gegeten met vrienden en daar stonden ook fans voor het raam. Ik was erg blij met dit welkom, het motiveert me. Ik heb zin in deze uitdaging en wil me bewijzen bij Inter."

Coach Frank de Boer koos ervoor om Gabigol uit Financial Fair Play-overwegingen niet in te schrijven voor de Europa League, net als andere grote aankoop João Mário: "Het ging er meer om dat Inter mij meer tijd in Italië wilde laten doorbrengen. Het team zal veel reizen tijdens de groepsfase en de club wil dat ik me aanpas aan mijn nieuwe thuisland. Daarnaast heb ik deze zomer geen vakantie gehad en krijg ik juni volgend jaar pas weer rust. Inter heeft me op elke manier verrast. Ze zorgen voor alles, zelfs dingen waar je niet aan denkt. Ik wilde in Europa spelen, maar dit is pas het begin. Ik kan de toekomst gewoon overal meedoen."

Denk jij dat Gabigol een succes gaat worden bij Internazionale?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
35
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties