Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aankoop van 45 miljoen gefileerd na 'horroroptreden': 'Hij is nog jong'

Laatste update:

Volgens de Engelse boulevardpers kende Bakayoko een 'horroroptreden' op Anfield. Analist Rio Ferdinand noemde de controleur in defensief opzicht een 'schande', omdat hij 'niks doet' op het veld. Conte neemt het deels op voor zijn zomeraanwinst, maar toont zich ook kritisch. "Bakayoko is nog een heel jonge speler. Hij is pas 23", benadrukt de Italiaan dinsdag. "Hij heeft al veel wedstrijdervaring en daar zijn verschillende redenen voor. Maar hij moet zichzelf zeker verbeteren op tactisch gebied en als het gaat om onze voetbalfilosofie."

"Voor een jonge speler die vaak in actie komt, vind ik hem goed spelen", vervolgt Conte op de persconferentie voorafgaand het competitieduel met Swansea City van woensdag. "Het hoort erbij dat je goede optredens afwisselt met mindere. Hij werkt hard en ik ben blij met zijn toewijding en mentaliteit. Er is bij hem nog veel ruimte voor verbetering." Afgelopen zomer maakte Bakayoko voor 45 miljoen euro de overstap van Monaco naar Chelsea. Hij speelde tot dusver twaalf duels in de Premier League, waarvan tien als basisspeler.

-
Hoort Tiemoué Bakayoko in de basis bij Chelsea?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
2
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
4
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties