Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Aankoop van Mislintat kan voor 20 miljoen euro naar de Serie A vertrekken'

Laatste update:

De ploeg waar ook Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Mitchell Bakker en Hans Hateboer spelen zou vijftien tot twintig miljoen euro over hebben voor Sutalo. Daarmee zou Ajax een verlies lijden op zijn verdediger, daar hij gehaald werd voor ruim twintig miljoen euro. Het is dus maar de vraag of de Amsterdammers bereid zijn mee te werken aan een vertrek van Sutalo.

Daar komt bij dat de mandekker een vaste basisplek heeft in de Johan Cruijff ArenA. Alhoewel de verdediger niet altijd weet te imponeren, koos zowel John van 't Schip als zijn voorganger Maurice Steijn steevast voor de Kroaat in het hart van de defensie.

Sutalo werd afgelopen zomer door Sven Mislintat naar Amsterdam gehaald. De transfer was er een van de lange adem, maar uiteindelijk ging zijn vorige werkgever Dinamo Zagreb akkoord met een verkoop.

Sindsdien speelde Sutalo twaalf wedstrijden voor Ajax. Vooral in de beginperiode van zijn tijd in Amsterdam had de 23-jarige rechtspoot het lastig en grossierde hij vooral in opzichtige fouten. Onder Van 't Schip lijkt het Sutalo beter af te gaan.

Bij het nationale elftal van Kroatië bleef de verdediger ondanks zijn mindere vorm bij Ajax onverlet sterk spelen. Sutalo vormt bij zijn land meestal een centraal duo samen met Manchester City-speler Josko Gvardiol.

Bij Atalanta zou de voorstopper de concurrentie aan moeten gaan met de nodige gevestigde namen. Trainer Gian Piero Gasperini kan centraal achterin namelijk ook beschikken over Giorgio Scalvini, Rafael Tolói en Berat Djimsiti.

Meer nieuws

Gernot Trauner opgenomen in voorlopige EK-selectie Oostenrijk
3
Twee FC Twente-spelers één dag voor cruciale wedstrijd gespot op festival
12
FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie
5
Gedwongen vertrek bij Vitesse slaat in als een bom: 'Woede en onbegrip'
25
Mauricio Pochettino vertrekt zeer verrassend per direct bij Chelsea
61
Twee grote afwezigen bij chique XXL-afscheidsdiner van Kylian Mbappé
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties