Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aankoop van Ten Hag vertrekt na vier maanden zonder speelminuut

Laatste update:

Ten Hag kwam afgelopen winter plots met een gat in zijn keepersbestand te zitten toen Newcastle United besloot om Dúbravka vroegtijdig terug te halen, wat maakt dat hij een interessante optie is. De in Haaksbergen geboren manager schakelde daarop door en haalde Butland op huurbasis naar Old Trafford. De Engelsman beschikte bij Palace over een contract tot deze zomer, maar keert dus niet terug. Bij Rangers zien ze in hem de beoogde nieuwe eerste doelman.

Rangers-manager Michael Beale twijfelt aan de toekomst van veteraan Allan McGregor (41) en hoeft voor Butland geen transfersom te betalen. De negenvoudig Engels international moet de eerste zomeraanwinst worden van de Schotse topclub. Butland werd in zijn carrière al zeven keer verhuurd. Het is niet bekend hoe lang hij bij Rangers gaat tekenen.

Butland zal niet met heel veel genoegen terugkijken op zijn vier maanden bij United. Hij veroverde wel de EFL Cup ten koste van Newcastle, maar kwam geen minuut in actie. Elf keer zat hij bij de wedstrijdselectie. Butland zou alleen kans maken op speelminuten als onbetwiste nummer één David de Gea tegen een schorsing of blessure aan zou lopen. Dat gebeurde niet.

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na oliedomme actie door medesupporters (!) in elkaar geslagen
0
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
64
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
17
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties