Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Aankoop van zestig miljoen leeft voorlopig nachtmerrie bij Real Madrid'

Laatste update:

Jovic bleef in de laatste wedstrijden tegen Club Brugge (2-2) en Granada (4-2 zege) negentig minuten op de reservebank. Zijn rol bij Real Madrid heeft ook gevolgen voor zijn speeltijd bij de nationale ploeg van Servië, waar hij in september in de wedstrijd tegen Portugal (2-4 nederlaag) genoegen moest nemen met een invalbeurt van drie minuten. Jovic meldde zich vervolgens met een vermeende blessure af voor de oefeninterland tegen Luxemburg (1-3 zege), maar kon vier dagen later wel als invaller weer spelen bij Real Madrid.

Salgado: 'Rafael van der Vaart was enorm geliefd bij Real Madrid'

Het heeft volgens de berichten in Spanje geleid tot een vertrouwensbreuk met bondscoach Ljubiša Tumbakovic, die Jovic voor deze interlandperiode niet heeft opgenomen in zijn selectie voor wedstrijden tegen Paraguay (1-0 zege) en Litouwen (maandagavond, EK-kwalificatie). Het is volgens AS een straf voor het feit dat Jovic de oefeninterland tegen Luxemburg zonder geldige reden liet schieten.

Michel Salgado vindt dat Jovic niet te snel afgeschreven dient te worden bij Real Madrid. "Hij is een jonge speler. Real Madrid heeft hem niet voor niets binnengehaald, hij staat garant voor doelpunten en geweldige aanvallende kwaliteiten. Het is bekend dat Real Madrid een spits nodig had, Karim Benzema is een ander type", zegt Salgado, oud-verdediger van Real Madrid, in gesprek met DAZN. "Jovic moet nog leren, hij is een jonge speler en bij Real Madrid bestaat er veel druk. Hij heeft tijd nodig en dat gaat hij krijgen, omdat we weten dat hij een geweldige spits is."m

Zie jij Luka Jovic slagen bij Real Madrid?

Meer nieuws

Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo van Slot: 'Genieten van laatste momenten'
7
Xavi reageert op ontslaggeruchten na uitspraak: 'Ik ben gewoon realistisch'
3
Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
3
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
38
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties