Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aantal seizoenskaarthouders PSV en Feyenoord loopt terug

Laatste update:

Met een totaal van 269.096 seizoenskaarten zijn er vooralsnog 39 seizoenskaarten meer gekocht dan vorig jaar. Bij de clubs zelf zijn er wel een aantal verschillen te merken. Zo heeft PSV duizend seizoenskaarten minder verkocht en heeft ook Feyenoord op dat gebied moeten inleveren. Afgelopen jaar hadden nog 28.000 mensen een seizoenskaart in De Kuip; nu zijn dat er nog 26.500. Verder is een opvallende daler FC Groningen met bijna een kwart minder verkochte seizoenskaarten dan vorig jaar (van 19.300 naar 15.550).

Kijkend naar de stijgers is landskampioen Ajax erop vooruit gegaan van 40.500 seizoenkaarthouders naar 42.663. En ook in Enschede komen er steeds meer mensen op het voetbal af. Bij FC Twente zaten vorig seizoen nog 24.500 vaste fans; nu zijn dat er inmiddels 28.300. Bij de stijgers zijn ook promovendus RKC Waalwijk en het Vitesse van de steenrijke Merab Jordania.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
2
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
5
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
13
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties